Skip to content

Τι σημαίνει να ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας χωρίζει μαζί σας;

  Πιθανότατα να έχετε ξαναδεί αυτό το όνειρο – η κοπέλα σας χώρισε μαζί σας στο όνειρο και εσείς ξυπνήσατε φοβισμένοι και ανήσυχοι για τη σχέση σας. Είναι ένας εφιάλτης, σωστά; Τι σημαίνει όμως;

  Advertisements

  Όταν σκεφτόμαστε τις σχέσεις μας με τους άλλους, συχνά υποθέτουμε ότι είναι το πιο σημαντικό μέρος της ζωής μας. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Μερικές φορές εστιάζουμε τόσο πολύ στους συνεργάτες, τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς μας, που παραμελούμε τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες.

  Όταν βλέπουμε ένα όνειρο, στο οποίο η σύντροφός μας χωρίζει μαζί μας, μπορεί να πρόκειται για σημάδι ότι νιώθουμε παραμελημένοι από την σύντροφό μας ή από κάποιο κοντινό μας πρόσωπο – δηλαδή, υπάρχει κάτι που μας λείπει από τη συγκεκριμένη σχέση, το οποίο χρειαζόμαστε για να νιώθουμε καλά μέσα σε αυτή.

  Επίσης, αυτό το όνειρο μπορεί να είναι εντελώς άσχετο με την κοπέλα και τη σχέση σας, αλλά να ερμηνεύεται, γενικά, ως κακό σημάδι.

  Advertisements

  Ωστόσο, εάν μετά από ένα τέτοιο όνειρο ξυπνήσατε με ένα αίσθημα θυμού αντί για λύπη, τότε αυτό υποδηλώνει ότι κάτι άλλο δεν πάει καλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή: ίσως το εργασιακό άγχος ή τα πρόσφατα οικονομικά προβλήματα να έχουν επηρεάσει πολύ το μυαλό σας (και ίσως ακόμη και τον ύπνο σας). Αυτό το όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έφτασε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα κατά πρόσωπο, αντί να τα αγνοήσετε!

  Για να έχετε την πιο ακριβή ερμηνεία αυτού του ονείρου, πρέπει να θυμάστε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, λαμβάνοντας, επίσης, υπόψη όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Πώς νιώσατε κατά τη διάρκεια του ονείρου; Φοβηθήκατε ή θυμώσατε; Η κοπέλα σας μετάνιωνε ή δεν νοιαζόταν για εσάς; Πώς νιώσατε όταν ξυπνήσατε; Η σχέση σας περνάει δύσκολες στιγμές;

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας απαιτεί να χωρίσετε

  Αν ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας απαιτεί να χωρίσετε, τότε το όνειρό σας μπορεί να υποδηλώνει ότι νιώθετε μοναξιά και θέλετε να σας δώσουν περισσότερη προσοχή.

  Advertisements

  Ωστόσο, κάποιοι θα ερμήνευαν αυτό το όνειρο ως προειδοποίηση ότι σύντομα θα χωρίσουν οι δρόμοι σας. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό ή να προσπαθήσετε να το εμποδίσετε, αν σας ενδιαφέρει η σχέση σας και είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε πάνω σε αυτή.

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας συνεχίζει τη ζωή της μετά το χωρισμό σας

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι η κοπέλα σας προχωρά στη ζωή της μετά το χωρισμό σας, είναι, συνήθως, σημάδι ότι είστε σε μεγάλο βαθμό δεμένοι συναισθηματικά με εκείνη ή με κάποιον άλλο.

  Επίσης, το όνειρό σας μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς και δε θέλετε να το χάσετε.

  Advertisements

  Ωστόσο, θα μπορούσε, ακόμη, να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας, το οποίο δεν εξελίσσετε καλά (δεν αφορά απαραίτητα τη σχέση σας) και το οποίο είναι καλύτερο να το αφήσετε πίσω σας τώρα, που μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα την απώλεια. Θα μπορούσε να πρόκειται για κάτι που αφορά στην επαγγελματική σας ζωή – ίσως ένα έργο δεν είναι όσο παραγωγικό ή αποτελεσματικό αναμενόταν, παρότι επενδύσατε χρήματα και ενέργεια για αυτό.

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας συμφωνεί να τελειώσει η σχέση σας

  Αν ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας συμφωνεί να τελειώσει η σχέση σας, γενικά, το όνειρό σας υποδηλώνει ότι δεν είστε πλέον ευχαριστημένοι μαζί της και θέλετε να την αφήσετε. Δεν την εμπιστεύεστε πια και νιώθετε ότι δεν της αξίζει η ενέργεια και ο χρόνος που της αφιερώνετε.

  Από την άλλη, αν είστε σε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι εσείς οι δύο αδιαφορήσατε για τη σχέση σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, να δουλέψετε πάνω στη σχέση σας και να τη βελτιώσετε. Διαφορετικά, απλά χάνετε τον χρόνο σας.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας σάς χωρίζει λόγω της απιστίας σας

  Αν ονειρευτείτε την κοπέλα σας να σας χωρίζει λόγω της απιστίας σας, αυτό σημαίνει ότι δε μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας.

  Μπορεί να κατηγορείτε άλλους για τα λάθη σας και να μην αναγνωρίζετε καμία δική σας ευθύνη για αυτά. Η συμπεριφορά σας αυτή μπορεί να σας κάνει δυστυχισμένους στις ρομαντικές σας σχέσεις, καθώς και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

  Από την άλλη, το όνειρο αυτό μπορεί να σημαίνει ότι νιώθετε ζήλια για τα επιτεύγματα ή τα ταλέντα κάποιου άλλου και επιθυμείτε να τον εμποδίσετε να πετύχει, ώστε να μην επισκιάσει τα δικά σας ταλέντα και επιτυχίες..

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας σάς χωρίζει, χωρίς συγκεκριμένο λόγο

  Αν έχετε ονειρευτεί ότι η κοπέλα σας σάς χωρίζει, χωρίς συγκεκριμένο λόγο, μπορεί να συμβαίνει κάτι στη ζωή σας που αγνοείτε ή αποφεύγετε. Αυτό μπορεί να είναι κάτι που συνέβη πρόσφατα ή κάτι που συνέβη πριν πολλά χρόνια, αλλά σας επηρεάζει ακόμα.

  Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, πρέπει να το αντιμετωπίσετε και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Αν δεν το κάνετε, τα προβλήματα θα συσσωρευτούν και θα αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον.

  Γενικά, να διορθώνετε τα προβλήματα στη ρίζα τους και μην τα αφήσετε να γιγαντωθούν, για να αρχίσετε να τα αντιμετωπίζετε.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι βρίσκετε τη φίλη σας νεκρή, μετά το χωρισμός σας

  Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκετε την κοπέλα σας νεκρή, μετά το χωρισμό σας, αυτό σημαίνει ότι κάτι σας συνέβη στο παρελθόν και το σκέφτεστε πάρα πολύ. Εάν είναι κάτι που δε μπορείτε να αλλάξετε πια, πρέπει να το αφήσετε και να σταματήσετε να αγχώνεστε για αυτό.

  Εάν συνεχίσετε να ασχολείστε με το παρελθόν και να σκέφτεστε πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα, τότε θα σας είναι αδύνατο να γίνετε κάποτε πραγματικά ευτυχισμένοι.

  Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι η πρώην κοπέλα σας είναι νεκρή, μπορεί να σημαίνει ότι η σχέση που είχατε μαζί της ήταν πολύ δύσκολη ή επώδυνη.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας αρνείται να τελειώσετε τη σχέση σας

  Αν ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας αρνείται να τερματίσει τη σχέση σας, αυτό σημαίνει ότι φοβάστε μήπως χάσετε τον έλεγχο της ζωής σας.

  Μια δεύτερη ερμηνεία αυτού του ονείρου είναι ότι δε νιώθετε σίγουροι στη σχέση σας και δεν εμπιστεύεστε την κοπέλα σας. Έχετε ένα αίσθημα ανασφάλειας.

  Ονειρεύεστε ότι ακολουθείτε την κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας

  Το να ονειρευτείτε ότι ακολουθείτε την κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας, μπορεί να σημαίνει ότι απλά θα σας λείψει πολύ η φίλη σας, σε περίπτωση που χωρίζατε. Μάλλον νιώθετε πολύ δεμένοι μαζί της.

  Advertisements

  Μια δεύτερη ερμηνεία είναι ότι έχετε μπελάδες ή «ανοιχτούς λογαριασμούς» με κάποιον.

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας είναι πολύ θυμωμένη για το χωρισμό σας

  Όταν ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας είναι πολύ θυμωμένη για το χωρισμό σας, αυτό σημαίνει ότι νιώθετε φόβο και ανησυχία για το πώς θα τα καταφέρετε χωρίς αυτήν.

  Επίσης, μπορεί να πρόκειται για σημάδι ότι η φίλη σας έχει χάσει το ενδιαφέρον της απέναντί σας. Ίσως να νιώθετε ότι είναι πολύ καλή για εσάς και ότι θα σας αντικαταστήσει εύκολα.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας σάς ζητά συγγνώμη μετά το χωρισμό σας

  Το να ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας σάς ζητά συγγνώμη μετά το χωρισμό μαζί σας, μπορεί να υποδηλώνει την ανάγκη σας να αποδεχτείτε την ευθύνη για τις πράξεις σας και την επιθυμία σας να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με κάποιον που σας έχει πληγώσει.

  Η συγγνώμη μπορεί, επίσης, να αντανακλά το δικό σας αίσθημα ενοχής, για κάτι που κάνατε και πλήγωσε κάποιον.

  Αυτό το όνειρο σας στέλνει ένα μήνυμα: αν υπάρχει κάποιος, τον οποίο πληγώσατε, θα πρέπει να τον αναζητήσετε, να ζητήσετε συγγνώμη και να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα πράγματα.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι χωρίζετε με την κοπέλα σας εξαιτίας της κακοποιητική συμπεριφοράς της

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι χωρίζετε με την κοπέλα σας, λόγω της κακοποιητικής της συμπεριφοράς, σημαίνει ότι υπάρχει μια αλλαγή που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας.

  Το όνειρο θα μπορούσε να έχει προκληθεί από κάτι που συμβαίνει στην πραγματική ζωή – υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί πολύ και πρέπει, είτε να απομακρυνθείτε από αυτό, είτε να το αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε τυχόν προβλήματα.

  Αυτό το όνειρο μπορεί, επίσης, να ερμηνευτεί κυριολεκτικά: Αν ονειρευτείτε ότι χωρίζετε με τη φίλη σας επειδή σας κακοποιεί, μπορεί να συμβολίζει το ρόλο, που θεωρείτε πως έχετε μέσα σε αυτή τη σχέση. Ίσως νιώθετε πως σας ελέγχει ή σας κακοποιεί τόσο πολύ, που σας κάνει να νιώθετε άβολα να βρίσκεστε πια κοντά της.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι κάνετε σεξ με την κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας

  Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε σεξ με την κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας, αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα συναισθήματα για αυτήν.

  Ονειρεύεστε ότι έχετε κατάθλιψη μετά το χωρισμό με τη φίλη σας

  Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε κατάθλιψη μετά το χωρισμό σας με την κοπέλα σας, αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεστε να συνεχίσετε τη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Στο τέλος θα βρείτε κάποια άλλη κοπέλα, η οποία θα σας αγαπά, όπως και εκείνη στο παρελθόν.

  Ονειρεύεστε ότι είστε ευτυχισμένοι που χωρίσατε με τη φίλη σας

  Το να ονειρευτείτε ότι είστε χαρούμενοι που χωρίσατε με την κοπέλα σας είναι ένας καλός οιωνός. Δείχνει ότι είστε ένα άτομο με αυτοπεποίθηση και ικανότητες, που αναλαμβάνει δράση και ευθύνες.

  Advertisements

  Επίσης, είναι σημάδι μεγάλης τύχης και επιτυχίας στον επαγγελματικό τομέα. Το έργο σας θα εκτιμηθεί και θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας.

  Αυτό το όνειρο φανερώνει, ακόμη, ότι ένα πολύ σημαντικό άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα έρθει σε επαφή μαζί σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε.

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας διαδίδει φήμες για εσάς μετά το χωρισμό σας

  Αν ονειρευτείτε ότι η πρώην κοπέλα σας διαδίδει φήμες για εσάς μετά το χωρισμό σας, αυτό σημαίνει ότι έχετε πολύ άγχος για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εσάς και τις πράξεις σας.

  Advertisements

  Ανησυχείτε τόσο πολύ ότι θα κριθείτε από τους άλλους, που ο φόβος αυτός έχει γίνει εμμονή στη ζωή σας.

  Τέλος, το όνειρο αυτό υποδηλώνει ότι πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στον εαυτό σας και να σταματήσετε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς.

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας απειλεί να σας βλάψει μετά το χωρισμό σας

  Αν ονειρευτείτε ότι η φίλη σας απειλεί να σας βλάψει μετά το χωρισμό σας, τότε πρόκειται για σημάδι ότι δε νιώθετε αρκετά γενναίοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι αρκετά χαμηλή. Νιώθετε πολύ άβολα κάθε φορά που πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιας σύγκρουσης.

  Advertisements

  Αυτό το όνειρο σας κινητοποιεί να σκληρύνετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν δεν το κάνετε, όλοι θα σας εκμεταλλεύονται και η σκληρή δουλειά σας δεν θα ανταμειφθεί ποτέ.

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας σάς χωρίζει επειδή έχει νέο αγόρι

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι η κοπέλα σας σάς χωρίζει, επειδή έχει νέο φίλο, είναι αρκετά συνηθισμένο.

  Αν είδατε ένα τέτοιο όνειρο, ίσως είναι καιρός να ρίξετε μια ματιά σε όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας. Ίσως να έχει μπει κάποιος άλλος στη ζωή της κοπέλας σας και φοβάστε μήπως την χάσετε, εξαιτίας αυτού του ατόμου.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας είναι θυμωμένη λόγω του χωρισμού σας

  Το να ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας είναι θυμωμένη λόγω του χωρισμού σας είναι, γενικά, καλό σημάδι. Σημαίνει ότι θα κάνετε το σωστό, ανεξάρτητα από το τι θα πουν οι άλλοι για τις πράξεις σας.

  Ωστόσο, αν εσείς και η κοπέλα σας είστε ευχαριστημένοι με τη σχέση σας, ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό νόημα. Ίσως η κοπέλα σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αλλά δεν είναι πρόθυμη να το μοιραστεί μαζί σας. Πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση και να προσπαθήσετε να τη βοηθήσετε να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα, όπως ακριβώς θα το κάνει κι εκείνη, εάν βρεθείτε σε παρόμοια κατάσταση.

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας προσπαθεί να σας πληγώσει μετά το χωρισμό σας

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι η κοπέλα σας προσπαθεί να σας πληγώσει μετά το χωρισμό σας, είναι σημάδι ότι είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα σχέση σας ή ότι αισθάνεστε πληγωμένοι από μια προηγούμενη.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η φίλη σας σάς καταδιώκει μετά το χωρισμό σας

  Σε περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας την πρώην κοπέλας σας να σας καταδιώκει, συνήθως, σημαίνει ότι έχετε προβλήματα και θέματα, που σας ακολουθούν όπου κι αν πάτε, επειδή επιλέξατε να μην τα αντιμετωπίσετε ευθέως.

  Τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται από μόνα τους. Οπότε, αν θέλετε να νιώσετε πραγματικά ελεύθεροι, πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη, να τα αντιμετωπίσετε και να τα επιλύσετε πριν γίνουν πολύ μεγάλα.

  Ονειρεύεστε ότι καταδιώκετε τη φίλη σας μετά το χωρισμό σας

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι καταδιώκετε την κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας, αποτελεί συχνά σύμβολο του αγώνα σας να ξεπεράσετε κάτι στη ζωή σας.

  Advertisements

  Συνέβη κάτι ή κάνατε κάτι που έβλαψε εσάς ή κάποιον γνωστό σας, και τώρα που αναγνωρίζετε το λάθος σας, θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα, παρότι μπορεί να είναι πολύ αργά.

  Ονειρεύεστε ότι σκοτώνετε τη φίλη σας μετά το χωρισμό σας

  Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι σκοτώνετε την κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας, αυτό σημαίνει ότι είστε γεμάτοι θυμό και απογοήτευση. Έχετε άλυτα ζητήματα θυμού, που προκλήθηκαν από προηγούμενες σχέσεις σας και τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε, πριν προκαλέσουν προβλήματα σε μελλοντικές σας σχέσεις.

  Το όνειρό σας αυτό θεωρείται, επίσης, ως σημάδι ότι δεν είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες και ότι βρίσκετε πάντα άλλους ανθρώπους να φταίνε για δικές σας ελλείψεις.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι βρίσκετε νέα σύντροφο μετά το χωρισμό σας με τη νυν φίλη σας

  Το να ονειρευτείτε ότι αποκτάτε νέα φίλη μετά το χωρισμό σας με τη νυν κοπέλα σας είναι σημάδι ότι είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές, προκειμένου να επιτύχετε στη ζωή σας.

  Ωστόσο, θα μπορούσε να σημαίνει και ότι αδιαφορείτε αν πληγώνετε άλλους ανθρώπους, στην πορεία σας προς την επιτυχία.

  Ονειρεύεστε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε στην κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας

  Αν έχετε ονειρευτεί ότι επιστρέφετε στην κοπέλα σας μετά το χωρισμό σας, αυτό σημαίνει ότι δεν είστε σίγουροι τι πρέπει να κάνετε σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

  Advertisements

  Μπορεί, επίσης, να σημαίνει ότι είστε δυσαρεστημένοι με όσα πετύχατε στη ζωή σας και θα θέλατε να επιστρέψετε στην εποχή που ζούσατε χωρίς πολλές ευθύνες.

  Ονειρεύεστε ότι έχετε πολλές φίλες και χωρίζετε με όλες

  Αν ονειρευτείτε ότι έχετε πολλές φίλες και χωρίζετε με όλες, αυτό σημαίνει ότι η ζωή σας θα αλλάξει με απρόσμενο τρόπο.

  Πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας και να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές στη ζωή σας. Θα χρειαστεί, επίσης, να δώσετε μεγάλη προσοχή σε όλες τις ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή και να προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να μη μετανιώσετε αργότερα που δεν τις εκμεταλλευτήκατε σωστά.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας σάς αφήνει για τον αδερφό σας

  Αν ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας σάς αφήνει για τον αδερφό σας, αυτό σημαίνει ότι αισθάνεστε ανασφάλεια και ζήλια. Ίσως κάπου μέσα σας νιώθετε ότι ο αδερφός σας είναι περισσότερο άντρας από εσάς. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο συγκρίνετε τον εαυτό σας με τον αδερφό σας και τι ακριβώς είναι αυτό που τον κάνει να φαίνεται πιο αρρενωπός από εσάς.

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας σάς αφήνει για έναν άγνωστο

  Το να ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας σας αφήνει για έναν άγνωστο αποτελεί ένδειξη του φόβου σας, μήπως τη χάσετε. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν είστε αρκετά καλοί για εκείνη ή ότι δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί σας.

  Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη σχέση σας, χωρίς, όμως, να φαίνεστε απελπισμένοι.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι η κοπέλα σας σάς αφήνει για κάποιον γνωστό σας

  Αν ονειρευτείτε ότι η κοπέλα σας σας αφήνει για κάποιον που γνωρίζετε, αυτό σημαίνει ότι θα σας εκμεταλλευτούν οι φίλοι σας ή κάποιος κοντινός σας άνθρωπος. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.