Skip to content

Τι σημαίνει να ονειρεύεστε μια κατσίκα;

  Όλοι γνωρίζουμε ότι τα όνειρα είναι σημαντικά. Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ του υποσυνειδήτου και του συνειδητού τμήματος του εγκεφάλου μας. Όμως, τι σχέση έχει αυτό με τις κατσίκες;

  Advertisements

  Σε ορισμένους αρχαίους πολιτισμούς, οι κατσίκες θεωρούνταν ιερά ζώα, τα οποία συχνά χρησιμοποιούντα σε τελετές, λόγω της ικανότητάς τους να παραμένουν ήρεμες και συγκεντρωμένες σε δύσκολες στιγμές. Αυτός είναι και ο λόγος που σε ορισμένα μέρη οι κατσίκες συνδέονται συχνά με τη σοφία ή την πνευματική φώτιση.

  Ένας άλλος λόγος, για τον οποίο μπορεί να ονειρευτείτε κατσίκες, είναι επειδή μπορούν να γίνουν πολύ επίμονες. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι που ονειρεύονται κατσίκες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις ή ιδιαίτερα πεισματάρικα άτομα.

  Τέλος, αυτά τα όνειρα μπορεί να σας καλούν να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και να εντάξετε στη ζωή σας νέους ανθρώπους και εμπειρίες.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε μια κατσίκα (Γενική έννοια)

  Υπάρχουν διάφορες ερμηνείες πίσω από ένα όνειρο για μια κατσίκα. Σε ορισμένους πολιτισμούς οι κατσίκες αποτελούν σύμβολο γονιμότητας και αφθονίας, ενώ σε άλλους μπορεί να συμβολίζουν τη λαγνεία ή το πείσμα. Άλλοι πολιτισμοί συνδέουν τις κατσίκες με το διάβολο.

  Εξαιτίας όλων των παραπάνω, το νόημα των ονείρων για κατσίκες μπορεί να διαφέρει πολύ από όνειρο σε όνειρο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα πάντα: τι έκανε η κατσίκα στο όνειρό σας, πού την είδατε, αν ήταν επιθετική ή όχι, κλπ…

  Αν δείτε στον ύπνο σας μια κατσίκα να στέκεται σε μια βουνοκορφή, μπορεί να πρόκειται για ένδειξη ότι αισθάνεστε υπεράνω όλων ή καλύτεροι από όλους. Επίσης, μπορεί να νιώθετε ότι δε χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα.

  Advertisements

  Αν δείτε μαγειρεμένο κατσικίσιο κρέας σε όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ταξιδέψετε, να επισκεφτείτε μακρινά μέρη και να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα συναναστραφείτε νέα πρόσωπα και θα απολαύσετε αυτή την περίοδο της ζωής σας.

  Εάν δείτε ότι τρώτε κατσικίσιο κρέας, τότε πρόκειται για σημάδι ευημερίας και καλής τύχης. Θα μπορέσετε να αποκτήσετε όσα θέλετε, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά.

  Το να χαϊδεύετε μια κατσίκα σε ένα όνειρο σημαίνει ότι πρέπει να επιβραδύνετε στη ζωή. Παρότι είναι πολλά εκείνα που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας, δε χρειάζεται να βιαστείτε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για χαλάρωση και προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

  Advertisements

  Επίσης, ένα τέτοιο όνειρο μπορεί να υποδηλώνει πως νιώθετε ότι σας φέρονται άδικα ή ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται. Ίσως ακόμα να πρόκειται για προειδοποίηση ότι κάποιος προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας, οπότε χρειάζεται να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιους δίνετε την καρδιά σας ή αφήνετε να σας πλησιάσουν. Τα ίδια ισχύουν και σε περίπτωση που δείτε ότι σας γλύφει μια κατσίκα.

  Αν ονειρευτείτε δύο κατσίκες να παλεύουν μεταξύ τους, μπορεί να υποδηλώνει ότι άλλοι σας προκαλούν να αποδείξετε τον εαυτό σας. Το όνειρο μπορεί, επίσης, να υποδηλώνει ανασφάλεια για τη θέση σας στη ζωή ή ότι κάποιος προσπαθεί να σας υπονομεύσει. Σε περίπτωση που υπάρχει και αίμα σε αυτόν τον τσακωμό, τότε το όνειρο αυτό φανερώνει το φόβο σας να πληγωθείτε από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  Ονειρεύεστε μια θυμωμένη κατσίκα

  Αν ονειρευτείτε μια θυμωμένη κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε κάποια συναισθηματική δυσφορία. Νιώθετε συγκλονισμένοι και πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεκτιμήσετε τη ζωής σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι και να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, για να λύσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας.

  Advertisements

  Αν ονειρευτείτε ότι σας επιτίθεται μια κατσίκα, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας πληγώσει ή ότι αισθάνεστε ευάλωτοι. Εάν η κατσίκα επιτίθεται σε κάποιον άλλο, αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει τα αισθήματά σας όταν κάποιος άλλος πληγώνεται. Μπορεί να αισθάνεστε ανίκανοι να αποτρέψετε να πληγωθεί κάποιος άλλος, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα.

  Αν ονειρευτείτε μια κατσίκα που σας κυνηγά, μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε όλα όσα χρειάζεστε ή ότι δεν μπορείτε να εκπληρώσετε όλες τις ευθύνες που σας περιμένουν.

  Ονειρεύεστε ότι ταΐζετε μια κατσίκα

  Αν ονειρευτείτε ότι ταΐζετε μια κατσίκα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι συνηθίζετε να θυσιάζεστε για τους άλλους. Είστε υπερβολικά δοτικοί, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις δικές σας ανάγκες. Αυτό το όνειρο σας καλεί να φροντίζετε πρώτα τον εαυτό σας.

  Advertisements

  Αν ονειρευτείτε ότι ταΐζετε μια κατσίκα και μετά παρατηρείτε ότι το ζώο είναι άρρωστο, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ζηλεύουν την επιτυχία σας και θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνετε. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να μην εμπλακείτε σε μικροκαυγάδες, με άνευ σημασίας άτομα.

  Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μια κατσίκα τρώει από το χέρι σας, τότε το όνειρό σας αυτό υποδηλώνει πως είστε γενναιόδωροι με το χρόνο και την ενέργειά σας. Γενικά, συνηθίζετε να δίνετε πολλά στους άλλους, χωρίς να περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα.

  Ονειρεύεστε ότι προσπαθείτε να πιάσετε μια κατσίκα

  Το να ονειρευτείτε ότι προσπαθείτε να πιάσετε μια κατσίκα συμβολίζει τους αγώνες σας στη ζωή. Η κατσίκα συμβολίζει τους στόχους σας, ενώ το γεγονός ότι προσπαθείτε να την πιάσετε συμβολίζει τις σκληρές σας προσπάθειες για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

  Advertisements

  Αν δείτε ότι καταφέρνετε τελικά να πιάσετε την κατσίκα στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι κάτι καλό σας περιμένει στο μέλλον. Σύντομα θα καταφέρετε να πετύχετε κάποιους στόχους σας και όλα θα πάνε καλά.

  Ονειρεύεστε ότι σκοτώνετε μια κατσίκα

  Το να ονειρευτείτε ότι σκοτώνετε μια κατσίκα είναι ένδειξη ότι περνάτε μια πολύ αγχωτική περίοδο στη ζωή σας. Βρίσκεστε υπό μεγάλη πίεση στη δουλειά ή στο σπίτι ή υπάρχουν άλλα θέματα που σας προκαλούν άγχος.

  Είναι πιθανό να νιώθετε καταβεβλημένοι από όλα τα πράγματα που έχετε να κάνετε, σε τόσο λίγο διαθέσιμο χρόνο. Χρειάζεται να βρείτε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ώστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας.

  Advertisements

  Σε περίπτωση που ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος σκοτώνει μια κατσίκα, μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνετε μια θυσία για να πετύχετε τους στόχους σας ή ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

  Ονειρεύεστε ένα κοπάδι κατσίκες

  Το να ονειρευτείτε ένα κοπάδι κατσίκες αντιπροσωπεύει την ικανότητά σας να δουλεύετε ομαδικά. Μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους και να πετύχετε μαζί σπουδαία πράγματα.

  Επίσης, οι κατσίκες συνδέονται με τον πλούτο. Αν ονειρευτείτε μια μεγάλη φάρμα με πολλές κατσίκες, προμηνύεται οικονομική σταθερότητα στη ζωή σας. Δε θα σας απασχολεί πια το θέμα των χρημάτων.

  Advertisements

  Αν ονειρευτείτε ότι βοσκάτε κατσίκες, τότε σύντομα θα αναλάβετε νέες ευθύνες στη ζωή σας.

  Ονειρεύεστε μια νεκρή κατσίκα

  Το να ονειρευτείτε μια νεκρή κατσίκα μπορεί να είναι σημάδι ότι αισθάνεστε αδύναμοι και ευάλωτοι. Η νεκρή κατσίκα συμβολίζει τους εσωτερικούς σας αγώνες, που μπορεί να σας εμποδίζουν να ζήσετε τη ζωή που θέλετε. Αισθάνεστε πως έχετε επωμιστεί πολλαπλές ευθύνες και ότι δεν υπάρχει διέξοδος από την κατάστασή σας.

  Γενικά, το να ονειρεύεστε μια νεκρή κατσίκα μπορεί να εκληφθεί και ως οιωνός ότι κάτι κακό θα συμβεί. Μπορεί να βρίσκεστε ήδη σε άσχημη κατάσταση στη ζωή σας, αλλά αν δείτε και αυτό το όνειρο, τότε σας περιμένουν ακόμη περισσότερα προβλήματα.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε μια χοντρή κατσίκα

  Σε περίπτωση που ονειρευτείτε μια χοντρή κατσίκα, ερμηνεύεται συνήθως ως οιωνός μεγάλης αφθονίας. Θα βιώσετε τέτοια επίπεδα αφθονίας, που θα ξεπερνούν ακόμα και τις πιο τρελές σας προσδοκίες.

  Θα βιώσετε μεγάλη επιτυχία και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το μόνο που θα μείνει να κάνετε είναι να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

  Αντιθέτως, αν δείτε στο όνειρό σας μια αδύνατη κατσίκα είναι προειδοποίηση ότι δε φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας. Μπορεί να εργάζεστε πάρα πολύ ή να διατρέφεστε πολύ ανθυγιεινά. Αυτό το όνειρο σας καλεί να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας.

  Advertisements

  Τέλος, αν δείτε στον ύπνο σας ότι ταΐζετε μια αδύνατη κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι έχετε ήδη αρχίσει να βελτιώνετε τον τρόπο ζωής σας και ότι πρέπει απλά να συνεχίσετε προς την ίδια κατεύθυνση.

  Ονειρεύεστε ότι κρατάτε μια κατσίκα από τα κέρατά της

  Το να πιάσετε μια κατσίκα από τα κέρατά της είναι σημάδι ετοιμότητας. Είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται για να είστε ευτυχισμένοι.

  Μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε, αλλά είστε έτοιμοι να δράσετε και να προσπαθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, για να εισάγετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

  Advertisements

  Επίσης, αυτό το όνειρο φανερώνει ότι είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να ενεργήσετε λογικά.

  Ονειρεύεστε μια τραυματισμένη κατσίκα

  Το να ονειρευτείτε μια τραυματισμένη κατσίκα μπορεί να είναι σημάδι ότι αισθάνεστε ανασφάλεια ή ότι ανησυχείτε για το μέλλον σας. Ίσως φοβάστε ότι θα συμβεί κάτι κακό ή ανησυχείτε ότι δεν είστε προετοιμασμένοι για όσα ακολουθήσουν στη ζωή.

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι βοηθάτε μια τραυματισμένη κατσίκα, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους. Η μία ερμηνεία είναι ότι πρέπει να συμπονάτε περισσότερο τους άλλους και η δεύτερη ότι πρέπει να πάψετε να είστε σκληροί με τον εαυτό σας και να τον αποδεχτείτε όπως είναι.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε μια κατσίκα που μιλάει

  Σε ένα όνειρο, για τους περισσότερους από εμάς, μια κατσίκα που μιλάει αποτελεί θετικό οιωνό. Υποδηλώνει πως είστε ανοιχτοί στην επικοινωνία σας με άλλους, χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με τους άλλους.

  Ακόμη, μια κατσίκα που μιλάει θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μια πτυχή της προσωπικότητάς σας, που θέλετε να βγάλετε στην επιφάνεια, αλλά συχνά την καταπιέζετε ή κάνετε πως δεν υπάρχει.

  Εάν η κατσίκα σας απειλούσε ή ήταν επιθετική με οποιονδήποτε τρόπο, θα μπορούσε να πρόκειται για ένα όνειρο που σας καλεί να σκεφτείτε προσεκτικά τον τρόπο που εκφράζετε το θυμό και την απογοήτευσή σας.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι κουρεύετε μια κατσίκα

  Αν ονειρευτείτε ότι κουρεύετε μια κατσίκα είναι σημάδι ότι θα ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, που θα χαρίσει πλούτο και ευημερία. Φανερώνει, επίσης, ότι εργάζεστε σκληρά και είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας.

  Μια άλλη ερμηνεία αυτού του ονείρου είναι ότι υποδηλώνει πως προσπαθείτε να αποβάλλετε ή να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάτι (μια ιδέα, μια συνήθεια ή ακόμα και ένα άτομο). Αυτό το όνειρο μπορεί να λειτουργεί ως υπενθύμιση ότι είναι καιρός να ξεπεράσετε κάτι που αρνείστε εδώ και καιρό.

  Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος κουρεύει μια κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο πιθανόν να χρειαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον του. Οι αποφάσεις αυτές μπορεί να αφορούν σε κάποια σχέση ή σε κάποιο νέο και συναρπαστικό ξεκίνημα. Η απόφαση που θα λάβουν θα επηρεάσει σημαντικά και τη δική σας τη ζωή.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι ιππεύετε μια κατσίκα

  Το να ιππεύετε μια κατσίκα θεωρείται σημάδι καλής τύχης και ευημερίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα όνειρα αυτά συνδέονται με την επιθυμία σας να είστε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι από περιορισμούς. Ίσως ακόμα να έχετε μια συντριπτική επιθυμία να ταξιδέψετε ή να μετακομίσετε σε ένα άλλο μέρος.

  Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος ιππεύει μια κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι βασίζεστε υπερβολικά σε άλλους για να επιτύχετε και να ευτυχίσετε. Επίσης, είναι πιθανό να προσπαθείτε πάρα πολύ να ευχαριστήσετε τους άλλους ή να ανταπεξέλθετε στις προσδοκίες τους.

  Τέλος, μια άλλη ερμηνεία των ονείρων, στα οποία βλέπετε ότι κάποιος ιππεύει μια κατσίκα, είναι ότι επηρεάζεστε από κάποιον που δε θέλει το καλό σας. Το άτομο αυτό θα προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί, επομένως είναι σημαντικό να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι βλέπετε κατσίκες στο σπίτι σας

  Αν δείτε στο όνειρό σας ότι υπάρχουν κατσίκες στο σπίτι σας, αυτό υποδηλώνει πως είστε γενναιόδωροι και ευγενικοί. Θα χρησιμοποιήσετε τους πόρους που έχετε για να βοηθήσετε άλλους, οι οποίοι μάλιστα θα το εκτιμήσουν.

  Επίσης, αυτό το όνειρο μπορεί να προμηνύει ότι σύντομα θα έχετε απροσδόκητους επισκέπτες ή ότι κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή σας.

  Ονειρεύεστε ότι αγοράζετε μια κατσίκα

  Αν ονειρευτείτε ότι αγοράζετε μια κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Θα εμφανιστούν απροσδόκητα έξοδα. που θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σας σταθερότητα.

  Advertisements

  Αν ονειρευτείτε ότι πουλάτε μια κατσίκα, τότε μάλλον νιώθετε απογοήτευση και άγχος, εξαιτίας των ευθυνών που έχετε αναλάβει. Θα θέλατε να απαλλαγείτε από όλες τους με έναν μαγικό τρόπο, ώστε να απολαύσετε τη ζωή σας.

  Ονειρεύεστε ότι χαρίζετε μια κατσίκα σε κάποιον

  Αν ονειρευτείτε ότι δωρίζετε μια κατσίκα σε κάποιον, αυτό σημαίνει ότι είστε γενναιόδωροι και διακριτικοί. Θέλετε να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους, κάνοντας κάτι καλό για αυτούς. Επίσης, μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές, που θα φέρουν περισσότερη χαρά στη ζωή σας.

  Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος σας κάνει δώρο μια κατσίκα, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε τυχεροί που έχετε φίλους που θα είναι δίπλα σας στις καλές και τις κακές στιγμές.

  Advertisements

  Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι και δείτε αυτό το όνειρο, τότε μάλλον αναζητάτε την αγάπη ή επιθυμείτε τη συντροφιά κάποιου. Εάν υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας, τότε αυτό το όνειρο υποδηλώνει ότι η σχέση σας γίνεται καλύτερη και ισχυρότερη.

  Ονειρεύεστε μια κατσίκα να βόσκει

  Αν ονειρευτείτε μια κατσίκα να τρώει γρασίδι, αυτό σημαίνει ότι αξιοποιείτε νέες ευκαιρίες και εξελίσσεστε.

  Αν οι κατσίκες βόσκουν σε ανοιχτό κάμπο, τότε πρέπει να πάψετε να βασίζεστε στη βοήθεια άλλων και να γίνεται πιο ανεξάρτητοι.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε κατσικάκια

  Τα κατσίκια στα όνειρα αντιπροσωπεύουν τη χαριτωμένη και αθώα πλευρά σας, την οποία κρύβετε από τους άλλους. Μια άλλη ερμηνεία είναι ότι νιώθετε μοναξιά και θα ήταν καλό να βγαίνετε περισσότερο με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

  Επίσης, τα κατσικάκια μπορεί να συμβολίσουν την παιδική σας ηλικία και το γεγονός ότι νοσταλγείτε εκείνη την εποχή. Ακόμη, το όνειρο αυτό μπορεί να σας καλεί να αναθεωρήσετε όσα θέλετε στη ζωή, καθώς και να σκεφτείτε τους τρόπους που μπορείτε να τα αποκτήσετε.

  Ονειρεύεστε ότι αρμέγετε μια κατσίκα

  Αν ονειρευτείτε ότι αρμέγετε μια κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι θα επιτύχετε σε όλα σας τα επιχειρηματικά σχέδια και θα απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Αν στο όνειρό σας δείτε ότι δε μπορούσατε να αρμέξετε την κατσίκα, τότε μάλλον θα δυσκολευτείτε να αποκτήσετε πλούτη και ευτυχία.

  Advertisements

  Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι πίνετε κατσικίσιο γάλα, αυτό σημαίνει ότι επιθυμείτε ειρήνη και αρμονία στη ζωή σας, αλλά δε μπορείτε να τα αποκτήσετε, εξαιτίας των απαιτήσεων και των προσδοκιών τρίτων.

  Ονειρεύεστε κατσικίσιο τυρί

  Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνετε κατσικίσιο τυρί, αυτό σημαίνει ότι ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Αν το τυρί είναι μουχλιασμένο, τότε μάλλον έχετε κάνει κάποιες κακές επιλογές στο παρελθόν και τώρα πρέπει να διορθώσετε τις ζημιές που έχετε προκαλέσει.

  Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος άλλος φτιάχνει κατσικίσιο τυρί, τότε πρόκειται να επωφεληθείτε από την εργασία άλλων.

  Advertisements

  Τέλος, αν δείτε ότι τρώτε κατσικίσιο τυρί, το όνειρό σας αυτό σας καλεί να αναλογιστείτε σε βάθος τη ζωή σας και την πορεία της. Είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε; Σας αρέσει η πορεία που ακολουθείτε; Αν όχι, τότε ίσως είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές.

  Ονειρεύεστε ένα αγριοκάτσικο

  Τα αγριοκάτσικα είναι σύμβολα ανεξαρτησίας, ελευθερίας και δύναμης. Αν τα δείτε στον ύπνο σας, μπορεί να σημαίνει και ότι δυσκολεύεστε να βρείτε τρόπο έκφρασης ή να πάρετε αποφάσεις για τον εαυτό σας.

  Αν ονειρευτείτε αγριοκάτσικα που βόσκουν ειρηνικά στην ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι, μετά από μια περίοδο αγώνων και κακουχιών, θα απολαύσετε μια καλύτερη φάση στη ζωή σας με θετικότερη ενέργεια.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι κλέβετε μια κατσίκα

  Το να ονειρευτείτε ότι κλέβετε μια κατσίκα μπορεί να φανερώνει την επιθυμίας σας για ανεξαρτησία και αυτάρκεια. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά σε μια δουλειά και δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που πιστεύετε ότι σας αξίζει, αυτό το όνειρο μάλλον αντανακλά την επιθυμία σας να αποχωριστείτε από την δουλειά σας και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να βρείτε μια νέα δουλειά.

  Αν ονειρευτείτε ότι βλέπετε κάποιον άλλο να κλέβει μια κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι ανησυχείτε μήπως σας απατήσει ή σας εκμεταλλευτεί κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος κλέβει την κατσίκα σας, τότε πρόκειται για συμβολισμό της αίσθησής σας ότι έχετε πέσει θύμα εκμετάλλευσης ή κλοπής. Επίσης, το όνειρο αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει το φόβο σας ότι κάποιος θα σας πάρει κάτι που εκτιμάτε πολύ.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε μια λευκή κατσίκα

  Μια λευκή κατσίκα σε ένα όνειρο αποτελεί σύμβολο αγνότητας και αθωότητας. Είστε πολύ επιεικείς και δε φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

  Μια μαύρη κατσίκα αποτελεί σύμβολο κακής τύχης και θλίψης. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με όσα λέτε, γιατί μπορεί να πληγώσουν τους άλλους ή ακόμα και να καταστρέψουν τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

  Τέλος, αν ονειρευτείτε μια γκρίζα κατσίκα, αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Πιθανόν να αισθάνεστε χαμένοι και μπερδεμένοι.

  Advertisements