Skip to content

Τι σημαίνει να ονειρεύεστε κρέας;

  Ο συμβολισμός του κρέατος σε ένα όνειρο μπορεί να ερμηνευτεί ως σημάδι πλούτου, ειδικά αν το κρέας προετοιμάζεται και μαγειρεύεται. Το άτομο που ετοιμάζει το κρέας μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα άτομο, με το οποίο είστε κοντά ή κάποιον που σας βοηθά.

  Advertisements

  Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μια μεγάλη μπριζόλα, προμηνύεται καλή τύχη και αφθονία. Ωστόσο, εάν η μπριζόλα είναι καμένη, τότε μάλλον σας περιμένουν αποτυχίες και απογοήτευση.

  Ακόμη, στα όνειρα το κρέας αντιπροσωπεύει την ευχαρίστηση και την πολυτέλεια, καθώς επίσης και τη δύναμη και τον πλούτο. Για παράδειγμα, αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μια μπριζόλα ή ότι αγοράζετε κρέας, σημαίνει ότι θέλετε να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

  Σε περίπτωση, όμως, που το όνειρο είναι αρνητικό – για παράδειγμα, σας σερβίρουν σάπιο κρέας ή βλέπετε ανθρώπους να τρώνε ωμή σάρκα – μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε πως σας λείπει κάτι σημαντικό στη ζωή σας – ίσως η αγάπη ή η συντροφικότητα.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε κρέας (Γενική έννοια)

  Ένα όνειρο για το κρέας μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, ανάλογα με τον τύπο του κρέατος, τον τρόπο μαγειρέματος και τα υπόλοιπα τρόφιμα που καταναλώνατε μαζί του.

  Γενικά, αν ονειρευτείτε ότι τρώτε κρέας, σημαίνει ότι επιθυμείτε να έχετε περισσότερες περιπέτειες και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι λείπει κάτι από τη ζωή σας και αυτό το όνειρο σας παρακινεί να υιοθετήσετε τις κατάλληλες αλλαγές, που θα δώσουν περισσότερο νόημα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

  Αν ονειρευτείτε ότι κόβετε, σερβίρετε και τρώτε ένα φρέσκο κομμάτι κρέας, αυτό σημαίνει ότι ξεπεράσατε τις δυσκολίες σας και τώρα απολαμβάνετε μια ευτυχισμένη ζωή. Επίσης, σύντομα θα ακούσετε καλά νέα.

  Advertisements

  Από την άλλη, αν δείτε στον ύπνο σας χαλασμένο ή σάπιο κρέας, σημαίνει ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε σύντομα κάποια προβλήματα, λόγω παραμέλησης της υγείας σας ή της προσωπικής σας ευημερίας. Είναι σημαντικό να προσέχετε την υγεία σας και να μένετε μακριά από ανθυγιεινές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό κ.λπ.

  Τα όνειρα, που έχουν να κάνουν με κατανάλωση ωμού κρέατος, μπορεί να φανερώνουν την επιθυμία σας να είστε πιο κοντά στη φύση ή να βιώσετε έντονες περιπέτειες. Αν ονειρευτείτε ένα χάμπουργκερ ή ένα χοτ ντογκ, τότε μάλλον επιθυμείτε τη συντροφιά και τη συναναστροφή με άλλους.

  Τέλος, αν είδατε στο όνειρό σας ότι καταναλώνατε κρέας ενώ περιτριγυριζόσασταν από μέλη της οικογένειάς σας και φίλους, αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσετε την συναναστροφή με αυτούς τους ανθρώπους και στην πραγματική ζωή.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι μαγειρεύετε ή ψήνετε κρέας

  Το μαγείρεμα ή το ψήσιμο κρέατος στο όνειρό σας είναι σύμβολο του βασικού ενστίκτου για επιβίωση. Ωστόσο, μπορεί, επίσης, να συμβολίζει την ικανότητά σας να προετοιμάζεστε για μελλοντικά γεγονότα.

  Αν ονειρευτείτε ότι μαγειρεύετε ή ψήνετε κρέας και μυρίζει όμορφα, θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας, ενώ αν το κρέας έχει άσχημη γεύση, προμηνύεται κάποια αγωνία στη ζωή σας.

  Αν ονειρευτείτε ότι ψήνετε κρέας σε ανοιχτή φωτιά, σημαίνει ότι σύντομα θα ακούσετε κάποια συναρπαστικά νέα. Ίσως ακόμα να ηγηθείτε κάποιου έργου ή να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους σε δύσκολες καταστάσεις.

  Advertisements

  Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σερβίρετε ωμό κρέας σε κάποιον άλλο, τότε μάλλον κάποιος προσπαθεί να σας εμπλέξει σε κάτι παράνομο ή ανήθικο, χωρίς να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας σχετικά με τα κίνητρα ή τα σχέδιά του.

  Ονειρεύεστε ότι τρώτε κρέας

  Η κατανάλωση κρέατος αποτελεί σύμβολο δύναμης και αυτοπεποίθησης. Μπορεί, επίσης, να αντανακλά τη φροντίδα που προσφέρετε στον εαυτό σας. Η λήψη τροφής είναι μια από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου – η ανάγκη διατήρησης της ζωής προϋποθέτει την κατανάλωση τροφής.

  Ένα όνειρο, που περιλαμβάνει την κατανάλωση κρέατος μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Γενικά, τα συγκεκριμένα όνειρα αντιπροσωπεύουν τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας.

  Advertisements

  Για παράδειγμα, αν δείτε ότι τρώτε κρέας που έχει ακόμα αίμα πάνω του, σημαίνει ότι έχετε την ανάγκη να απελευθερώσετε το θυμό που έχει συσσωρευτεί μέσα σας. Εάν μαγειρεύετε απλά το κρέας, τότε ίσως να προετοιμάζεστε για κάτι δύσκολο.

  Επίσης, στα όνειρα η κατανάλωση κρέατος μπορεί να υποδηλώνει ότι λείπει κάτι από τη ζωή σας και αναζητάτε τρόπους να νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι. Εάν το κρέας που τρώτε είναι άψητο, τότε μάλλον επιθυμείτε να ζήσετε λίγο πιο άγρια και ανεμπόδιστα, ενώ αν το άψητο κρέας σας κάνει να αρρωστήσετε, σημαίνει ότι υστερείτε στον αυτοέλεγχο των συναισθημάτων και επιθυμιών σας.

  Σε περίπτωση που το κρέας είναι σάπιο ή χαλασμένο, μπορεί να σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεστε καλά τον εαυτό σας ή τους άλλους. Ίσως ακόμα να υποδηλώνει πως υπάρχει πρόβλημα ως προς τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.

  Advertisements

  Τέλος, αν ονειρευτείτε ότι τρώτε άνοστο κρέας, χωρίς καρυκεύματα, μπορεί να σηματοδοτεί ότι είστε δυσαρεστημένοι με τη ζωή σας. Ίσως έχετε χάσει το πάθος σας για τη ζωή…

  Ονειρεύεστε κιμά

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι κόβετε κιμά, μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Μπορεί να αντιπροσωπεύει τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που καταβάλλετε στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι πρέπει να δράσετε για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο ή να αναζητήσετε μέσα σας τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε μια δύσκολη κατάσταση.

  Εάν δείτε ότι τρώτε κιμά στο όνειρό σας, μπορεί να σηματοδοτεί ότι χρειάζεστε περισσότερη άνεση στη ζωή σας και οικειότητα με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Εάν δείτε ότι κάποιος άλλος μαγειρεύει κιμά για εσάς, τότε μάλλον κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θέλει να σας διατηρήσει ασφαλείς.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε τηγανητό κρέας

  Το τηγανητό κρέας συχνά θεωρείται ανθυγιεινό. Το να ονειρευτείτε τηγανητό κρέας μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεστε πως έχετε αφεθεί σε ανθυγιεινές συνήθειες και ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας.

  Αν ονειρευτείτε ότι τηγανίζετε κρέας, προμηνύονται αλλαγές στη ζωή σας. Εναλλακτικά, μπορεί να πρόκειται για προειδοποίηση ότι κινδυνεύει η υγεία σας, λόγω κακών διατροφικών επιλογών ή έλλειψης άσκησης.

  Ονειρεύεστε ωμό κρέας

  Αν ονειρευτείτε ωμό κρέας, μπορεί να υποδηλώνει ότι αισθάνεστε ευάλωτοι και κατά κάποιον τρόπο ανυπεράσπιστοι. Νιώθετε ότι σας έχει προδώσει ή απογοητεύσει κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή αισθάνεστε άβολα για κάτι στη ζωή σας που είναι εκτός ελέγχου σας.

  Advertisements

  Η κατανάλωση ωμού κρέατος είναι ένα κοινό ονειρικό σύμβολο που συνδέεται με την αρχέγονη φύση και την επιθυμία σας για επιβίωση. Αυτό το όνειρο μπορεί να συμβολίζει την ανάγκη σας για ενέργεια και δύναμη ή να σηματοδοτεί ότι πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να μάθετε να τα εκφράζεστε με περισσότερη σαφήνεια.

  Τέλος, αυτό το όνειρο μπορεί να υποδηλώνει πως σας βασανίζουν ακόμα ανοιχτές πληγές του παρελθόντος. Νιώθετε ότι σας βαραίνουν ακόμα προηγούμενες εμπειρίες σας, οι οποίες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη ζωή σας.

  Ονειρεύεστε ότι κόβετε κρέας

  Αν δείτε σε ένα όνειρο ότι κόβετε κρέας, σημαίνει ότι έχετε θυμό και αγανάκτηση μέσα σας. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα στην πραγματική σας ζωή, από φόβο μήπως πληγώσετε τα συναισθήματα των άλλων και μπλέξετε μαζί τους. Ίσως πρέπει να είστε πιο άμεσοι και διεκδικητικοί για το δικό σας καλό…

  Advertisements

  Το μαχαίρι αντιπροσωπεύει γενικά τη δύναμη και τον έλεγχο, ενώ σε αυτό το όνειρο μπορεί να αντιπροσωπεύει, επίσης, το θυμό και την απογοήτευση. Εάν το μαχαίρι είναι θαμπό, τότε υποδηλώνει έλλειψη δεξιοτήτων και ικανοτήτων στη ζωή.

  Το όνειρο αυτό θα μπορούσε, επίσης, να αντανακλά τη διακοπή οποιασδήποτε σχέσης με κάποιον που σας πλήγωσε ή σας πρόδωσε, ή να υποδηλώνει συναισθήματα ενοχής επειδή εσείς προδώσατε και πληγώσατε κάποιον με τις πράξεις σας.

  Ονειρεύεστε ότι ένας χασάπης κόβει κρέας

  Αν δείτε σε ένα όνειρό σας ένα χασάπη να κόβει κρέας, σημαίνει υπάρχουν στοιχεία εγωισμού ή ιδιοτέλειας στο χαρακτήρα σας. Ίσως εστιάζετε υπερβολικά στις δικές σας ανάγκες και όχι στις ανάγκες των άλλων.

  Advertisements

  Αν ονειρευτείτε έναν κρεοπώλη να κόβει κρέας και μετά να το τρώει, αυτό συμβολίζει ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο παίρνει κάτι που σας ανήκει, επειδή νιώθει να απειλείται από την επιτυχία ή την ευτυχία σας.

  Ονειρεύεστε ότι ψήνετε κρέας στη σχάρα

  Το ψήσιμο του κρέατος στη σχάρα συμβολίζει την αποφασιστικότητά σας να πετύχετε στη ζωή. Μπορεί να περνάτε δύσκολα αυτή την περίοδο, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε. Απλά πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

  Αν ονειρευτείτε ότι ψήνετε κρέας στη σχάρα και το απολαμβάνετε, τότε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την επιτυχία στην καριέρα ή τις σχέσεις σας. Αν τρώτε ψητό κρέας, προμηνύεται ενθουσιασμός και διασκέδαση στη ζωή σας.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε σάπιο κρέας

  Το σάπιο κρέας συμβολίζει όσα δε σας αρέσουν και όσα θα θέλατε να ξεφορτωθείτε στη ζωή σας. Υποδηλώνει, επίσης, ότι κάτι πήγε στραβά στη ζωή σας και πλέον όλα έχουν αλλάξει: αντιμετωπίζετε προβλήματα με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας στη δουλειά, οικονομικά προβλήματα, κ.λπ. Γενικά, αυτό το όνειρο δείχνει ότι πρέπει να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε κάτι από τη ζωή σας (ή τη ζωή κάποιου άλλου).

  Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε σάπιο κρέας, τότε μάλλον περνάτε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας και τα πράγματα δεν φαίνονται καλά, ούτε για εσάς ούτε για τους ανθρώπους γύρω σας.

  Ονειρεύεστε ότι λαμβάνετε κρέας ως δώρο

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι λαμβάνετε κρέας ως δώρο, είναι αρκετά συνηθισμένο και δεν υπάρχει κάποιο νόημα που να ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Αντιθέτως, μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

  Advertisements

  Το κρέας συμβολίζει τη δύναμη, την ισχύ και την αρρενωπότητα. Οπότε, αν ονειρευτείτε ότι σας δωρίζουν κρέας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί να σας κάνει πιο δυνατούς και ισχυρούς. Επίσης, μπορεί να σημαίνει ότι θα ωφεληθείτε από τον πλούτο ή τη δύναμη κάποιου άλλου. Αν είστε ήδη πλούσιοι, τότε μάλλον η περιουσία σας θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

  Ονειρεύεστε κρέας με αίμα

  Γενικά, το να ονειρευτείτε κρέας με αίμα σημαίνει ότι νιώθετε ενεργητικοί, ενθουσιώδεις και γεμάτοι ζωή. Εάν το θέαμα αυτού του κρέατος σας αναγουλιάζει, συμβολίζει πως συνέβη κάτι ανησυχητικό πρόσφατα στη ζωή σας – ίσως τραυματίστηκε ή πέθανε απροσδόκητα κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

  Ακόμη, το κρέας με αίμα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια ανεκπλήρωτη ανάγκη για αγάπη και στοργή ή ακόμα και κάτι αρνητικό, όπως θυμό, μίσος και εκδίκηση.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι κλέβετε κρέας από κάποιον

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι κλέβετε κρέας από κάποιον άλλο, συμβολίζει τη νευρικότητά σας για το μέλλον. Ανησυχείτε ότι δε θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση ή ότι θα χάσετε τη δουλειά σας.

  Από την άλλη, αν ονειρευτείτε ότι κάποιος κλέβει το δικό σας κρέας, αυτό σημαίνει ότι ένα ανέντιμο άτομο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σας. Ίσως εμπιστεύεστε υπερβολικά εύκολα τους άλλους και χρειάζεται να γίνετε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας.

  Ονειρεύεστε κρέας στιφάδο

  Αν ονειρευτείτε κρέας στιφάδο, σημαίνει ότι σας ταλαιπωρούν κάποια συναισθήματά σας και πρέπει μάθετε να μη τα αφήνετε να σας επηρεάζουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είδατε ότι το στιφάδο έβραζε ή έβγαζε φλόγες. Σας έχουν συγκλονίσει τα συναισθήματά σας και πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

  Advertisements

  Εάν το στιφάδο αποτελούνταν μόνο από ένα είδος κρέατος, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι προτιμάτε να βλέπετε τα πράγματα από μία συγκεκριμένη οπτική γωνία. Αν σας αρέσουν τα μαγειρευτά με κρέας, τότε αυτό το όνειρο υποδηλώνει άνεση ή ασφάλεια.

  Ονειρεύεστε ότι πετάτε κρέας

  Αν ονειρευτείτε ότι πετάτε κρέας, μπορεί να σημαίνει ότι έχετε σπαταλήσει χρόνο και κόπο σε κάτι που δεν άξιζε. Μπορεί να σημαίνει, επίσης, ότι μια κατάσταση ή ένα άτομο σας έχει θυμώσει ή απογοητεύσει.

  Ακόμη, το να ονειρευτείτε ότι πετάτε φαγητό μπορεί να υποδηλώνει το φόβο σας μήπως είστε σπάταλοι και ότι δε φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας. Είναι πιθανό να νιώθετε ενοχές ή ντροπή για μια πράξη σας ή για το γεγονός ότι παραμελήσατε κάτι στη ζωή σας.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε διάφορα είδη κρέατος

  Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε χοιρινό, είναι σημάδι ότι σύντομα θα έχετε επαγγελματική επιτυχία. Θα απολαύσετε, επίσης, ευτυχία και ευημερία στη δουλειά σας και γενικότερη επιτυχία.

  Αν ονειρευτείτε αρνίσιο κρέας, σημαίνει ότι έχετε πολλούς φίλους και γνωστούς, που θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε προκύψει στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να νομίζετε πως είστε και περιζήτητοι, λόγω της ικανότητάς σας να συμβουλεύετε σωστά και να επιλύετε προβλήματα.

  Αν δείτε ότι τρώτε βοδινό κρέας στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι όλες οι προσπάθειές σας θα αποβούν άκαρπες, επειδή βασίστηκαν σε ψευδείς ιδέες ή παραπλανητικές πληροφορίες. Αν δε δράσετε άμεσα είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε απώλεια χρημάτων ή φήμης.

  Advertisements

  Το κρέας κοτόπουλου συμβολίζει τις αθώες απολαύσεις και συνάμα σημαίνει ότι εμπιστεύεστε υπερβολικά κάποιον που προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί.

  Αν ονειρευτείτε κρέας ελαφιού, σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν. Θα επιτύχετε σε οτιδήποτε σημαντικό για εσάς και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όλα σας τα σχέδιά.

  Ονειρεύεστε ότι ταΐζετε κάποιον με κρέας

  Ένα όνειρο, στο οποίο βλέπετε ότι ταΐζετε κάποιον με κρέας, υποδηλώνει ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τη ζωή και το μέλλον σας. Το όνειρο αυτό σας καλεί, επίσης, να πάψετε να εξαρτάστε από άλλους και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ψητό κρέας

  Το να ονειρευτείτε ότι ψήνετε κρέας στη σχάρα μπορεί να είναι σημάδι ότι αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε στάσιμοι ή να έχετε βαρεθεί την τρέχουσα κατάστασή σας και αυτό το όνειρο σας λέει ότι είναι ώρα για μια αλλαγή. Θα μπορούσε, επίσης, να είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι, για να επιτύχετε το επόμενο επίπεδο επιτυχίας.

  Ονειρεύεστε σωρούς κρέατος

  Ένα όνειρο με σωρούς κρέατος μπορεί να υποδηλώνει αφθονία και ευημερία. Όσο περισσότερο κρέας υπάρχει, τόσο καλύτερη θα είναι η ζωή σας. Πρόκειται για ένα μάλλον θετικό όνειρο, καθώς δείχνει ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο στη ζωή.

  Επίσης, ένα τέτοιο όνειρο με σωρούς κρέατος μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι που πάντα  θέλατε να κάνετε στη ζωή σας, αλλά δεν έχετε καταφέρει να το πραγματοποιήσετε. Το όνειρο αυτό σας καλεί να δράσετε και να το πραγματοποιήσετε.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ότι καρυκεύετε κρέας

  Αν ονειρευτείτε ότι καρυκεύετε κρέας είναι καλό σημάδι και συμβολίζει την αρχή μιας νέας φάσης στη ζωή σας. Ίσως ακόμη να πρόκειται για ένδειξη ότι είναι καιρός να πάψετε να ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα και να εστιάσετε στα σημαντικά.

  Αν δείτε στο όνειρό σας ότι ετοιμάζετε κρέας για τον εαυτό σας, αλλά δεν το τρώτε, αυτό σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας άφθονα μέσα, τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύεστε στο έπακρο.

  Ονειρεύεστε ότι αγοράζετε κρέας

  Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος προσπαθεί να σας πουλήσει ή να σας αναγκάζει να αγοράσετε κρέας, συμβολίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Πρέπει να έχετε το νου σας σε ανθρώπους που θέλουν να πάρουν κάτι από εσάς, χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Εάν δείτε ότι τελικά αγοράζετε κρέας, τότε μάλλον προσπαθείτε να προετοιμαστείτε για κάτι σημαντικό και/ή αγχωτικό στη ζωή σας. Μπορεί να πρόκειται για μια νέα ευθύνη ή ένα μεγαλύτερο επίτευγμα.

  Advertisements

  Σε περίπτωση, όμως, που ονειρευτείτε ότι πουλάτε κρέας, θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να τακτοποιήσετε ένα θέμα, πριν χειροτερέψει ή ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο. Ίσως ακόμα να φανερώνει πως κάποιος εκμεταλλεύεται τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη σας και πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό.

  Ονειρεύεστε μια μπριζόλα

  Ο συμβολισμός της μπριζόλας στα όνειρα βασίζεται στην ιστορία και τον πολιτισμό της κρεατοφαγίας. Το κρέας αποτελεί βασικό στοιχείο της ανθρώπινης διατροφής για χιλιάδες χρόνια και πολλοί πολιτισμοί εξακολουθούν να το θεωρούν σημαντικό μέρος της διατροφής τους σήμερα. Στην πραγματικότητα, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα άτομο που δεν τρώει κρέας είναι λιγότερο υγιές από κάποιον που τρώει.

  Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τρώτε μπριζόλα, υποδηλώνει ότι είστε ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία της ζωής. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Αν ονειρευτείτε ότι μαγειρεύετε μπριζόλες, προμηνύονται υλικά οφέλη, που θα αποκτήσετε με τη βοήθεια φίλων και συγγενών σας.

  Advertisements

  Ονειρεύεστε ένα κατάστημα κρεατικών

  Το να ονειρευτείτε ένα κατάστημα κρεατικών είναι σημάδι ότι αισθάνεστε ανασφαλείς για τη θέση σας στη ζωή. Νιώθετε πως η τρέχουσα δουλειά σας δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε, αλλά αισθάνεστε παγιδευμένοι σε αυτή για οικονομικούς λόγους.

  Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε κρέας που ψωνίσετε από κρεοπωλείο, υποδηλώνει ότι περνάτε μια φάση κατά την οποία νιώθετε έλξη για άτομα που δε σας κάνουν καλό. Το κόκκινο κρέας αντιπροσωπεύει το πάθος, το θυμό και την επιθετικότητα, ενώ το λευκό κρέας αντιπροσωπεύει την αγνότητα, την αθωότητα και την καλοσύνη.

  Ονειρεύεστε ότι τρώτε ανθρώπινη σάρκα

  Στα όνειρα, η ανθρώπινη σάρκα αντιπροσωπεύει τα πρωταρχικά μας ένστικτα και επιθυμίες. Μπορεί, επίσης, να αντανακλά αισθήματα θυμού, για τη συμπεριφορά που εισπράττετε από τους άλλους.

  Advertisements

  Γενικά, το να ονειρευτείτε ότι τρώτε ανθρώπινη σάρκα υποδηλώνει την επιθυμία σας να καταβροχθίσετε τη δύναμη της ζωής κάποιου άλλου. Ίσως ακόμα να υποδηλώνει και την ανάγκη σας για πιο στενή επαφή με άλλους.